Persoonlijk & professioneel BTW Advies ‌‌ Inloggen klanten

 

Onze visie en missie

De klant staat voorop in onze visie op het adviseurschap. Een goed advies is een advies dat zo kort en helder mogelijk is geschreven, en is bovenal praktisch. Immers, een fiscaal technisch hoogdravend memo is prachtig om te worden gebruikt tussen fiscalisten onderling, maar bevat voor u als ondernemer veelal overbodige informatie. U wilt weten wat te doen en hoe dat te doen!

Uitgangspunt in onze advisering is dat de bedrijfsvoering voor gaat op fiscaliteit. De fiscaliteit volgt de bedrijfsvoering. Aanpassingen aan de bedrijfsvoering met het oog op de fiscaliteit zijn natuurlijk soms verstandig of zelfs noodzakelijk, maar het mag nimmer de bedrijfsvoering zelf in de weg staan.

Openheid en helderheid zijn in de relatie tot de klant uiteraard onontbeerlijk voor een adviseur. Maar ook in relatie tot de Belastingdienst zijn die openheid en helderheid in onze ogen noodzakelijk. Immers, men kan het met de Belastingdienst oneens zijn, en desnoods die onenigheid tot aan de hoogste rechter uitvechten, de zakelijke relatie van u als ondernemer met de Belastingdienst mag hierdoor niet worden verstoord. Hierin speelt de adviseur naar onze mening een zeer belangrijke rol.

Creativiteit is ons handelsmerk. Oplossingen vinden die binnen de bedrijfsvoering en de fiscale wetgeving de meest optimale fiscale positie bieden is waar wij naar streven. Naast kennis en ervaring is creativiteit daarom een eigenschap die volgens ons bij iedere adviseur prominent aanwezig moet zijn.

Onze missie is om organisaties zoveel mogelijk te ontlasten van onnodige administratieve en financiële lasten, zodat arbeid en kapitaal zoveel mogelijk kunnen worden ingezet waar het telt; bij de kernactiviteit van uw organisatie!

BTW - een ingewikkelde belasting?


Voor veel mensen is de BTW één van de lastigste belastingen.
Franke BTW Specialisten helpt u de BTW problematiek in uw organisatie te begrijpen en in hanteerbare en controleerbare processen onder te brengen. Via advies, onderzoek, training, hulp bij implementatietrajecten en/of andere vormen van ondersteuning helpt Franke BTW Specialisten u uw BTW organisatie te optimaliseren!

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  +31 (0) 2 28 75 39 73
  +31 (0) 6 46 08 18 76
Nijenburg 21, 1613 LB Grootebroek