Persoonlijk & professioneel BTW Advies ‌‌ Inloggen klanten

 

BTW onderzoeken

Een BTW onderzoek door de fiscus leidt vaak tot correcties achteraf. Het komt daarbij vaak voor dat een organisatie zich niet bewust was van een bepaalde onjuiste handelwijze, en door het onderzoek van de fiscus volkomen wordt verrast. Wilt u liever geen verrassingen? Bent u graag “in control”? Dan is een BTW onderzoek door Franke BTW Specialisten voor u de oplossing.

Wij kunnen onderzoeken van een algemene “BTW quick scan”, tot aan een compleet boekenonderzoek zoals de fiscus dat zou doen voor u uitvoeren. Ook een gericht onderzoek op bepaalde onderwerpen (denk aan toepassing juiste BTW tarieven, het op correcte wijze omgaan met de BTW vooraftrek et cetera) behoort natuurlijk tot de mogelijkheden.

BTW - een ingewikkelde belasting?


Voor veel mensen is de BTW één van de lastigste belastingen.
Franke BTW Specialisten helpt u de BTW problematiek in uw organisatie te begrijpen en in hanteerbare en controleerbare processen onder te brengen. Via advies, onderzoek, training, hulp bij implementatietrajecten en/of andere vormen van ondersteuning helpt Franke BTW Specialisten u uw BTW organisatie te optimaliseren!

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  +31 (0) 2 28 75 39 73
  +31 (0) 6 46 08 18 76
Nijenburg 21, 1613 LB Grootebroek