Persoonlijk & professioneel BTW Advies ‌‌ Inloggen klanten

 

Tarieven

“Goede raad is duur” luidt het gezegde. Wij zijn echter van mening dat de tarieven die door veel BTW-specialisten worden gevraagd dit wel erg letterlijk uitstralen…. Onze tarieven bevinden zich aan de onderkant van de markt, waar onze kennis en ervaring juist aan de bovenkant van die markt zitten. Voor het tarief van een junior fiscalist bij een “Big-4” of zelfs minder, krijgt u bij ons de kennis en ervaring van een partner. Waar voor uw geld dus! Daarbij vinden wij het zeer belangrijk dat onze honoraria transparant zijn. Daarom ontvangt u bij een factuur altijd een specificatie van de gewerkte uren (tot op 1/10e uur nauwkeurig) met een omschrijving van de werkzaamheden die zijn verricht. Ook zijn onze uurtarieven altijd “all-in”. Er worden geen aparte kantoorvergoedingen of andere opslagen berekend. Als er namens u specifieke kosten moeten worden gemaakt (denk aan griffiegelden in een beroepsprocedure), dan zal dat vooraf met u worden overlegd en zult u een doorbelasting daarvan apart op uw specificatie tegenkomen.

Naast de gebruikelijke manier van het berekenen van ons honorarium op basis van uren maal tarief, bieden wij ook alternatieven. In overleg kunnen wij komen tot bijvoorbeeld vaste prijsafspraken voor een bepaald project, succes-fee overeenkomsten of zelfs een volledige no cure, no pay afspraak. Ook combinaties van verschillende methoden behoren tot de mogelijkheden. Wij treden hierover desgewenst graag met u in overleg.

BTW - een ingewikkelde belasting?


Voor veel mensen is de BTW één van de lastigste belastingen.
Franke BTW Specialisten helpt u de BTW problematiek in uw organisatie te begrijpen en in hanteerbare en controleerbare processen onder te brengen. Via advies, onderzoek, training, hulp bij implementatietrajecten en/of andere vormen van ondersteuning helpt Franke BTW Specialisten u uw BTW organisatie te optimaliseren!

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  +31 (0) 2 28 75 39 73
  +31 (0) 6 46 08 18 76
Nijenburg 21, 1613 LB Grootebroek