Persoonlijk & professioneel BTW Advies ‌‌ Inloggen klanten

 

Trainingen

Kennis van de BTW is voor organisaties van groot belang. Bij een onderneming met BTW belaste prestaties kan het BTW belang zomaar 21% (of meer) van de totale omzet uitmaken! Fouten in het proces van de verwerking van de BTW kunnen dan ook zeer kostbaar blijken te zijn.

Om de kennis van uw organisatie op het gebied van de BTW op peil te houden, kan Franke BTW Specialisten trainingen op maat verzorgen. Deze trainingen zijn specifiek op de problematiek in uw onderneming toegespitst, en zorgen voor praktische handvatten voor uw medewerkers. In combinatie met bijvoorbeeld het opstellen en invoeren van een intern BTW handboek, is de training een krachtig hulpmiddel om de BTW processen in uw organisatie te optimaliseren!

BTW - een ingewikkelde belasting?


Voor veel mensen is de BTW één van de lastigste belastingen.
Franke BTW Specialisten helpt u de BTW problematiek in uw organisatie te begrijpen en in hanteerbare en controleerbare processen onder te brengen. Via advies, onderzoek, training, hulp bij implementatietrajecten en/of andere vormen van ondersteuning helpt Franke BTW Specialisten u uw BTW organisatie te optimaliseren!

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  +31 (0) 2 28 75 39 73
  +31 (0) 6 46 08 18 76
Nijenburg 21, 1613 LB Grootebroek