Persoonlijk & professioneel BTW Advies ‌‌ Inloggen klanten

 

Buitenlandse (EU) BTW over 2020 uiterlijk 30 september 2021 terugvragen!

 

 

De deadline voor het terugvragen van buitenlandse BTW (BTW betaald in andere EU lidstaten) komt er weer aan. Heeft u nog BTW terug te vragen welke u in 2020 door ondernemers in andere EU lidstaten op factuur in rekening is gebracht? Zorg dan dat u uiterlijk 30 september 2021 uw verzoek heeft ingediend. Als u uw verzoek na deze datum indient, wordt het verzoek in nagenoeg alle EU lidstaten om die reden alleen al afgewezen. Het indienen van zo’n 8e Richtlijn teruggaveverzoek kan voor Nederlandse belastingplichtige via de portal site van de Belastingdienst:

https://eubtw.belastingdienst.nl/netp/

Let op; deze portal geldt alleen voor BTW uit andere EU lidstaten. Voor niet-EU landen gelden per land eigen regels over het al dan niet kunnen terugvragen van lokale BTW en de wijze waarop dat moet gebeuren. Advies of hulp nodig inzake (EU of niet-EU) teruggaveverzoeken? Neem dan contact op met onze BTW specialisten.

BTW - een ingewikkelde belasting?


Voor veel mensen is de BTW één van de lastigste belastingen.
Franke BTW Specialisten helpt u de BTW problematiek in uw organisatie te begrijpen en in hanteerbare en controleerbare processen onder te brengen. Via advies, onderzoek, training, hulp bij implementatietrajecten en/of andere vormen van ondersteuning helpt Franke BTW Specialisten u uw BTW organisatie te optimaliseren!

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  +31 (0) 2 28 75 39 73
  +31 (0) 6 46 08 18 76
Nijenburg 21, 1613 LB Grootebroek