Persoonlijk & professioneel BTW Advies ‌‌ Inloggen klanten

 

Het voeren van (beroeps)procedures

Uitgangspunt van Franke BTW Specialisten is dat onenigheid met de fiscus in overleg dient te worden opgelost. Het kan echter voorkomen dat overleg niet leidt tot het gewenste resultaat. In die situaties staat Franke BTW Specialisten klaar om uw zaak aan de rechter voor te leggen. Wij procederen in alle instanties, van Rechtbank tot Hoge Raad, en waar nodig bepleiten wij ook uw zaak voor het Europese Hof van Justitie.

Voordat wij een zaak voor u beginnen, zullen wij u altijd volkomen helder de winkansen en verwachtte kosten voorleggen, zodat u een gedegen afweging kunt maken om al dan niet de weg naar de rechter te volgen. In het verleden behaalde resultaten bieden uiteraard geen garantie voor de toekomst, maar wij zijn trots op het feit dat de door onze mensen gevoerde beroepsprocedures in meer dan 90% van de gevallen zijn gewonnen!

 

BTW - een ingewikkelde belasting?


Voor veel mensen is de BTW één van de lastigste belastingen.
Franke BTW Specialisten helpt u de BTW problematiek in uw organisatie te begrijpen en in hanteerbare en controleerbare processen onder te brengen. Via advies, onderzoek, training, hulp bij implementatietrajecten en/of andere vormen van ondersteuning helpt Franke BTW Specialisten u uw BTW organisatie te optimaliseren!

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  +31 (0) 2 28 75 39 73
  +31 (0) 6 46 08 18 76
Nijenburg 21, 1613 LB Grootebroek