Persoonlijk & professioneel BTW Advies ‌‌ Inloggen klanten

 

Advies

Advisering vormt de kern van onze dienstverlening. De klant staat voorop in onze visie op het adviseurschap. Een goed advies is een advies dat zo kort en helder mogelijk is geschreven, en is bovenal praktisch. Immers, een fiscaal technisch hoogdravend memo is prachtig om te worden gebruikt tussen fiscalisten onderling, maar bevat voor u als ondernemer veelal overbodige informatie. U wilt weten wat te doen en hoe dat te doen!
Uitgangspunt in onze advisering is dat de bedrijfsvoering altijd voorop staat. De fiscaliteit volgt de bedrijfsvoering. Aanpassingen aan de bedrijfsvoering met het oog op de fiscaliteit zijn natuurlijk soms verstandig of zelfs noodzakelijk, maar het mag nimmer de bedrijfsvoering zelf in de weg staan.

Openheid en helderheid zijn in de relatie tot de klant uiteraard onontbeerlijk voor een adviseur. Maar ook in relatie tot de Belastingdienst zijn die openheid en helderheid in onze ogen noodzakelijk. Immers, men kan het met de Belastingdienst oneens zijn, en desnoods die onenigheid tot aan de hoogste rechter uitvechten, de zakelijke relatie van u als ondernemer met de Belastingdienst mag hierdoor niet worden verstoord. Hierin heeft de adviseur een zeer belangrijke taak.

Franke BTW Specialisten adviseert organisaties op het gebied van de BTW en de overdrachtsbelasting. Wij adviseren zowel kleine (familie)ondernemingen als internationale beursgenoteerde fondsen en alles wat daartussen zit. Wij zijn ervaren op het gebied van zowel profit, not for profit als (semi)overheidsinstellingen, en in nagenoeg alle denkbare branches. Van uitgevers tot financiële instellingen, van medische zorg tot onderwijs, van ontwikkelingssamenwerking tot onroerend goed exploitanten; wij hebben klanten in al deze branches en meer ondersteunt op het gebied van de BTW en/of overdrachtsbelasting.

 

BTW - een ingewikkelde belasting?


Voor veel mensen is de BTW één van de lastigste belastingen.
Franke BTW Specialisten helpt u de BTW problematiek in uw organisatie te begrijpen en in hanteerbare en controleerbare processen onder te brengen. Via advies, onderzoek, training, hulp bij implementatietrajecten en/of andere vormen van ondersteuning helpt Franke BTW Specialisten u uw BTW organisatie te optimaliseren!

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  +31 (0) 2 28 75 39 73
  +31 (0) 6 46 08 18 76
Nijenburg 21, 1613 LB Grootebroek