Persoonlijk & professioneel BTW Advies ‌‌ Inloggen klanten

 

Belastingplan 2015

 

Op het gebied van de BTW zijn 3 punten opgenomen in het belastingplan 2015.

 

  • Teruggaven van BTW hoeven niet meer verplicht op een bankrekening te worden ontvangen die op naam van de onderneming zelf staat. Dit punt was al aangekondigd door de staatssecretaris (zie ook onze nieuwsflits hierover).
  • Ziekenhuizen, verzorgingstehuizen en verpleeghuizen vallen vanaf 2015 ook onder de BTW vrijstelling voor hun diensten als zij winst beogen. Tot die tijd is voor de toepassing van de vrijstelling noodzakelijk dat zij niet-winstbeogend zijn, waardoor commerciële instellingen een concurrentienadeel ondervinden.
  • Al ruimschoots in de pers aangekondigd; het (tijdelijke) verlaagde BTW tarief voor renovatie en herstel van woningen wordt verlengd tot 1 juli 2015.

BTW - een ingewikkelde belasting?


Voor veel mensen is de BTW één van de lastigste belastingen.
Franke BTW Specialisten helpt u de BTW problematiek in uw organisatie te begrijpen en in hanteerbare en controleerbare processen onder te brengen. Via advies, onderzoek, training, hulp bij implementatietrajecten en/of andere vormen van ondersteuning helpt Franke BTW Specialisten u uw BTW organisatie te optimaliseren!

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  +31 (0) 2 28 75 39 73
  +31 (0) 6 46 08 18 76
Nijenburg 21, 1613 LB Grootebroek